Vanhempi & lapsi liikunta

Vanhempi liikkuu taaperon kanssa

  • Maanantaisin klo 9.00-10.00.

Vanhemmat saavat liikkua Jasminilla nyt yhdessä lapsen kanssa. Liikunta on suunniteltu niin, että vanhempi saa hyvän liikuntahetken ja lapsi saa osallistua harjoitteluun vastuksena tai seurana. Hikistä suoritusta tärkeämpää on positiivinen ilmapiiri ja liikunnan ilo. Kannustamme myös isompia lapsia osallistumaan, mutta tärkeämpää on että kaikilla on hyvä mieli kotiin lähtiessä.

Lapselle sopiva ikä on noin 1-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Oleellista on, että lapsi osaa kävellä ja innostuu yhteisestä puuhasta vanhemman kanssa. Pienempi lapsi on hyvä vastus harjoitteluun ja isompikin lapsi voi osallistua ainakin osaan liikkeistä. Lapsille on tarjolla myös omatoimista leikkiä, mikäli keskittyminen yhteiseen toimintaan ei pysy yllä koko aikaa.

Vanhempi liikkuu vauvan kanssa

  • Maanantaisin klo 10.30-11.30. Uusi jakso alkaa 14.1.2019

Liikunta tukee äidin palautumista synnytyksestä, lihaskunnon kehitystä, kehon liikkuvuutta ja hyvinvointia. Vanhemman ja vauvan varhainen vuorovaikutussuhde kehittyy yhteisen tekemisen myötä ja liike edistää vauvan aivotoiminnan kehitystä.
Lapsen iäksi sopiva on 3kk vauvasta noin 6-10kk. Tärkeää on, että vauva kannattelee jo itse päätään, ja viihtyy vielä hyvin vanhemman hoivassa.

Liikkeet ja ohjelma on suunniteltu niin, että vauva toimii vastuksena liikkeissä. Tilanteet huomioon ottaen, olemme lempeitä, esim nukkuvan vauvan kohdalla vanhempi voi lainata sopivan kokoista punttia liikkumiseen ja antaa pienokaisen nukkua. Mikäli lapsi ei viihdy liikkeissä, hän voi myös katsella ympäristöä ja leluja matolla.

Liikuntakerroilla ohjelma vaihtelee

Esimerkki ohjelma:

  • Lämmittely-osuus
  • Lihaskunto-osuus
  • Venyttely & rentoutus
  • Lopuksi tarjolla välipala smoothieta.

Paikalla on mahdollisuus vaihtaa vaippaa ja syöttää lasta. Lapsi on mukana aikuisen vastuulla. Tilassa liikkujat on tapaturmavakuutettuja.

Osallistumismaksu

8 kertaa 40€.

Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen:

Kysy vapaista paikoista myös kesken jakson! Kertamaksulla voit osallistua, mikäli ryhmässä on tilaa.

hyvinvointikeskus.jasmin@gmail.com
Laskutus ensimmäisen kerran tutustumisen jälkeen.
Vetäjänä toimii Johanna Tuhkanen (terveydenhoitaja ja Herbalife ravitsemus & Fit Camp valmentaja).

AdobeStock_81567141.jpeg

%d bloggaajaa tykkää tästä: