Terveystreffit

Järjestämme terveystreffejä erilaisille ryhmille kuten järjestöille, työporukoille ja ystävyksille. Hyvinvointiteeman parissa vietetty aika voi sytyttää kipinän tarttua muutokseen kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntapaa. Työyhteisön tai muun ryhmän hyvinvointi voi lähteä positiiviseen nosteeseen jo muutaman ihmisen innostuksesta. Tilaisuuden kulun suunnittelemme aina ryhmän toiveiden ja koon mukaan.

Ihon terveys ja kauneus -teema

Ryhmä saa kokoontua hauskaan ja rentouttavaan yhteiseen kasvohemmotteluhetkeen. Kukin saa tehdä itselleen täydellisen kasvohoidon; puhdistuksen, kuorinnan ja naamion, sekä kosteuttaa puhtaan ihon hyvin imeytyvillä tuotteilla. Käytämme kasvohoitoon Herbalife Skin sarjan tuotteita, joita on mahdollisuus tilata itselleen tilaisuuden päätteeksi. Tuotteita ei myydä kaupoissa. Kasvohemmottelun aikana saat hyviä vinkkejä ihon hoidosta ja ihon hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta. Tarjoamme ravitsevan smoothien.

Ruokaremontti -teema

Tilaisuus alkaa kehonkoostumusmittauksella ja ravitsemuskartoituksella. Opastamme kuinka saat muutosta aikaan kehosi kunnossa, olipa tavoitteesi virkeys ja jaksaminen arjessa, painonpudotus tai kiinteytyminen, tai parempi tulos urheiluharrastuksesta. Valmistamme helpon aterian.

Aktiivisempi arki -teema

Sanoista teoiksi! Lähdemme liikkeelle. Fit Camp treenissä huomioimme kaiken kuntoiset liikkujat. Liikuntaan yhdistämme asiaa liikuntaa tukevasta hyvästä ravitsemuksesta ja tavoitteisiin pääsemisestä. Maistelemme liikkujan nesteytys tuotteita ja juomme liikunnan päälle palautumisjuoman.

Tilaisuuden hinta määräytyy ryhmän koon ja tarjoilujen perusteella.

Ota yhteyttä

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: