Fit Marathon

Uusi startti kahden viikon välein

Mitä voit saada?

 • Lisää jaksamista arkeen, parempi vireystila
 • Painonpudotusta ja kiinteytymistä
 • Tasaisempaa mielialaa
 • Tyytyväisyyttää itseen ja omaa kehoon
 • Vähemmän mielihaluja
 • Vähemmän turvotusta ja vatsavaivoja
 • Parempi ravitsemustasapaino

Mitä haaste sisältää?

 • 10 päivän kierros
 • Säännöllinen muistutus hyvistä ruokailuvalinnoista
 • Ravitsemustietoa
 • Vinkkejä hyvinvoinnin eri osa-alueita, kuten liikunta, lepo ja mieli.
 • Säännöllinen painon seuranta
 • Kevennetyt ruokailupäivät (vapaaehtoinen)
 • Ohjaajan kanssa valmistettu ruokailusuunnitelma
 • Ohjaajan, joukkueen ja koko ryhmän tuki ja kannustus
 • Pieniä tehtäviä tai kisoja
 • Tervettä kilpailumieltä

Tartu 10 päivän haasteeseen ja aloita matkasi kohti uutta sinua. Ryhmässä saat tietoa ja tukea matkalle kohti terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi painonpudotus, kiinteytyminen, terveellinen ikääntyminen tai suoliston hyvinvointi. Sinä itse päätät.

Perusta ryhmätoiminnalle on Telegram sovelluksessa. Haasteeseen voi osallistua täysin etänä. Nummelan lähiseudulla asuville on mahdollisuus käydä tsemppi- ja punnitustunnilla hyvinvointikeskusksella, mikäli koronarajoitukset jatkossakin sallivat.

Ilmoittaudu

Fit marathon haasteeseen

Ravitsemusmuutos auttaa jaksamaan

Kun tavoitteesi on painonpudotus ja kiinteytyminen, tehokkaimman aloituksen saat aloittamalla ravitsemusmuutoksesta. Toisin kuin joskus on ajateltu, pelkkä liikunnan lisääminen ei välttämättä johda tavoittelemaasi tulokseen.

Pidämme tärkeänä, että ryhmässä tekemäsi muutokset johtavat sinua terveellisempään elämäntapaan. Silloin on tärkeää, että saat riittävästi mm. proteiineja ja hiilihydraatteja, vitamiineja ja hivenaineita sekä kuituja. Haluamme, että muutoksia tehdessä voit hyvin, olet energinen ja tyytyväinen. Kyseessä ei siis ole kuuriajattelu, vaan teemme elämäntapamuutosta. Fit Marathon kestää kerrallaan 10 päivää, mutta suosittelemme, että olet mukana, kunnes olet saavuttanut tavoitteesi ja osaat ylläpitää sitä. Seuraamme koko ohjelman ajan kehonkoostumustasi.

Ryhmässä saat mahdollisuuden hankkia tavoitteitasi parhaiten tukevia Herbalife Nutrition tuotteita ohjaajaltasi. Herbalife Nutrition tuotteiden tuella terveellisten ruokailujen suunnittelu ja käytännön toteutus on stressitöntä ja helppoa.

Onnistut varmemmin kun tukenasi on muita, joilla on samankaltaisia tavoitteita

Tutkimukset osoittavat, että kun lähdet tekemään elämäntapamuutosta yhdessä toisten kanssa, joilla on samankaltaisia tavoitteita, onnistut varmemmin. Ryhmässä onkin mahdollisuus saada uusia tuttavuuksia ja jopa ystäviä. Yhteisön jäsenenä voit saada paljon muutakin kuin saavuttaa hyvinvointitavoitteesi.

Hinta

Haasteessa ei ole erillistä osallistumismaksua, vaan maksat ainoastaan Herbalife Nutrition tuoteohjelmasta, joka tukee tavoitteitasi terveellisen ravitsevan ruokailun lisänä. Tuoteohjelma sisältää alkaen kolme tuotetta ja maksaa alkaen noin 6€/päivä.

Hintaan sisältyy kehonkoostumusmittauksen seuranta, yksilöllinen ateriasuunnitelma ja seuranta, sekä ryhmäkeskustelut.

Palautetta ryhmään osallistuneilta

Katso tästä tuloksia! Lisää tuloksia ja kokemuksia runsaasti Facebook ryhmässä

“Parasta ryhmässä on ehdottomasti se, että olen saanut inspiraation alkaa laihduttamaan. Ryhmään on aina kiva tulla.”

“Ryhmän tuki on parasta, ihmisiä ihana nähdä viikottain, kannustaa jatkamaan ja pysymään ruodussa. 🙂 kehonkoostumusmittaukset on mahtava apu seurannassa.”

“Sain mukavasti tietoa ja erilaista näkökulmaa asioihin. Ryhmähenki ja positiivinen, kannustava asenne.”

Kiitos koko ihanalle ohjaajaporukalle ❤️ olette olleet kannustavia! Ohjeet, videot, ajatukset joka aamu ovat siivittäneet hienosti tätä 21 pvän matkaan. Monet niistä jäävät varmasti käyttöön. KIITOS ❤️

Kiitos ohjaajille ! Ihan huippuidea kannustaa ja jakaa omaa osaamista !👍💚 Sain paljon ajatuksia oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi !

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen ryhmään ja/tai tuoteohjelmaasi, sinulla on 30 päivän palautusoikeus tuotteille. Siinä tapauksessa saat rahat tuotteista takaisin täysimääräisenä ja voit keskeyttää ryhmän.

Lähetä palautetta ryhmästä

Ilmoittaudu

Fit marathon haasteeseen

Fit Marathon haastetta vetää itsenäiset Herbalife Nutrition Hyvinvointiohjaajat.

%d bloggers like this: