Ravitsemus- ja painonpudotusryhmät

“Ryhmän tuki on parasta, ihmisiä ihana nähdä viikottain, kannustaa jatkamaan ja pysymään ruodussa. 🙂 kehonkoostumusmittaukset on mahtava apu seurannassa.” Nimetön palaute ryhmästä

Uusi startti ti 8.9.2020

Tartu haasteeseen ja aloita matkasi kohti uutta sinua. Ryhmässä saat tietoa ja tukea matkalle kohti terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Ryhmätapaamisilla keskitytään aina eri ravitsemus- tai hyvinvointiaiheeseen ja vertaiskeskusteluun. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi painonpudotus, kiinteytyminen, terveellinen ikääntyminen tai suoliston hyvinvointi. Sinä itse päätät mitä tavoittelet.

Ravitsemusmuutos auttaa jaksamaan

Kun tavoitteesi on painonpudotus ja kiinteytyminen, tehokkaimman aloituksen saat aloittamalla ravitsemusmuutoksesta. Toisin kuin joskus on ajateltu, pelkkä liikunnan lisääminen ei välttämättä johda tavoittelemaasi tulokseen.

Pidämme tärkeänä, että ryhmässä tekemäsi muutokset johtavat sinua terveellisempään elämäntapaan. Silloin on tärkeää, että saat riittävästi mm. proteiineja ja hiilihydraatteja, vitamiineja ja hivenaineita sekä kuituja. Haluamme, että muutoksia tehdessä voit hyvin, olet energinen ja tyytyväinen. Kyseessä ei siis ole kuuriajattelu, vaan teemme elämäntapamuutosta. Seuraamme koko ohjelman ajan kehonkoostumustasi.

Ryhmässä saat mahdollisuuden hankkia tavoitteitasi parhaiten tukevia Herbalife Nutrition tuotteita ohjaajaltasi. Herbalife Nutrition tuotteiden tuella terveellisten ruokailujen suunnittelu ja käytännön toteutus on stressitöntä ja helppoa.

Onnistut varmemmin kun tukenasi on muita, joilla on samankaltaisia tavoitteita

Luotamme yhteisön voimaan. Meistä ihan oikea tapaaminen on aina mukavampi ja aidompi kuin pelkkä virtuaalinen kohtaaminen. Ryhmässä saa aitoa vuorovaikutusta, hymyjä, haleja ja aistit yhteisön tunnelman. Tutkimukset osoittavat, että kun lähdet tekemään elämäntapamuutosta yhdessä toisten kanssa, joilla on samankaltaisia tavoitteita, onnistut varmemmin. Ryhmässä onkin mahdollisuus saada uusia tuttavuuksia ja jopa ystäviä. Yhteisön jäsenenä voit saada paljon muutakin kuin saavuttaa hyvinvointitavoitteesi.

Ekstrabonuksena käytämme some yhteisöä tukenasi muutosmatkalla.

Katso tästä tuloksia!

Hinta

Osallistumalla ryhmään saat 50€ osallistumismaksulla kahdeksan ryhmäkäyntiä ja henkilökohtaisen ensikäynnin. Tapaamiset ovat joka toinen viikko. Hintaan sisältyy kehonkoostumusmittauksen seuranta, yksilöllinen ateriasuunnitelma ja seuranta, sekä ryhmätapaamiset. Osallistumismaksu maksetaan ensimmäisellä kerralla.

Osallistumismaksun lisäksi saat suosituksen Herbalife Nutrition tuoteohjelmasta, joka tukee tavoitteitasi terveellisen ravitsevan ruokailun lisänä. Tuoteohjelma sisältää 3-5 tuotetta ja maksaa alkaen noin 6€/päivä.

Aikataulu

Nummelassa 8.9-15.12.2020 klo 18-19. Tapaamiset joka toinen viikko, tiistaisin (8 kertaa).

Paikkana Hyvinvointikeskus Jasmin, Ratastie 15, 03100 Nummela.

Sammatissa syksyn ryhmä kokoontuu parittomina maanantaina klo 18-19. Kanervakuja 4. (Ilmoittautuminen Irmeli p.0504056520)

Ota yhteyttä

Palautetta ryhmään osallistuneilta

“Parasta ryhmässä on ehdottomasti se, että olen saanut inspiraation alkaa laihduttamaan. Ryhmään on aina kiva tulla.”

“Ryhmän tuki on parasta, ihmisiä ihana nähdä viikottain, kannustaa jatkamaan ja pysymään ruodussa. 🙂 kehonkoostumusmittaukset on mahtava apu seurannassa.”

“Sain mukavasti tietoa ja erilaista näkökulmaa asioihin. Ryhmähenki ja positiivinen, kannustava asenne.”

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen ryhmään ja/tai tuoteohjelmaasi, sinulla on 30 päivän palautusoikeus tuotteille. Siinä tapauksessa saat rahat tuotteista takaisin täysimääräisenä ja voit keskeyttää ryhmän.

Lähetä palautetta ryhmästä