Ravintoa iholle

Ihon hyvinvoinnin perusta on ravinnossa, jota syömme. Iho tarvitsee ravinnosta erityisesti mm. hyviä rasvoja, proteiineja ja mikroravinteita sekä vettä. Hyvän ravinnon lisäksi ihoa tulee puhdistaa, ravita ja suojata myös ulkoisesti.

Ravitsemuksen asiantuntijana Herbalife tarjoaa myös ihonhoitoa tukevia tuotteita. Herbalife Aloe sarja on koko vartalolle ja hiustenhoitoon. Herbalife Skin on täydellinen sarja kasvojen puhdistukseen ja kosteutukseen.

Tunne tuotteet

Vietä nautinnollinen hetki kasvohemmottelun parissa, kenties ystävä seuranasi. Saat tehdä täydellisen kasvohoidon itsellesi, opit kuinka tuotteita käytetään ja tunnet miten ne toimivat.

Aikataulu

Varaa henkilökohtainen aika itsellesi (ja ystävillesi) tai seuraa Facebookissa ilmoittelua tulevista Kasvohemmottelutilaisuuksista.

Ihonhoitokutsut

Haluatko mukavaa ohjelmaa ystävien illanviettoon, syntymäpäiville, polttareihin, kesän puutarhakutsuille, työhyvinvointipäivään tai vauvakutsuille?

J3117 HL SkinCareParty MyH3 620x350px_FI

Sovi ihonhoitokutsut jo tänään. Suunnittelemme kanssasi teidän tilaisuuden näköisen hemmotteluhetken, jossa jokainen osallistuja saa tehdä itselleen kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kosteutuksen eri vaiheineen ohjatusti. Saatte nauttia virkistävästä, puhtaasta tunteesta kasvoillanne ja kuulette hyviä vinkkejä ihonhoitoon. Tilaisuuden päätteeksi tuotteita on mahdollista tilata ja kutsujen emäntä tai juhlien sankari saa pienen lahjan.

Varaa omasi heti!

%d bloggaajaa tykkää tästä: