Kehonkoostumusmittaus

Maksuton kehonkoostumusmittaus

Haluamme lisätä ihmisten tietoutta oman fyysisen hyvinvointinsa tilasta ja inspiroida sekä antaa eväitä muutoksen tekemiseen.

Mikä on kehonkoostumusmittaus?

Mittauksia teemme Tanita Inner Scan BC601:llä. Heikko sähkövirta kulkee kaksi kertaa peräkkäin kehon halki, jolloin laite mittaa vastuksen. Ensimmäinen virta kulkee solujen ympäri, toinen kulkee solujen läpi. Vaaka ei mittaa toisten kehonanalyysivaakojen tavoin ainoastaan alavartaloa, vaan myös käsien ja kehon alueet. Käyttäjä seisoo vaa’an neljällä elektrodilla ja tarttuu vedettävien johtojen käsikahvoihin. Vaaka mittaa sähköisen vastuksen viisi kertaa eri reiteillä: jalasta jalkaan, kädestä käteen, vasemmasta kädestä oikeaan jalkaan, oikeasta kädestä vasempaan jalkaan ja vasemmasta kädestä vasempaan jalkaan. Tämä jaoteltu mittaus tuottaa erikseen mittausarvoja jokaisesta kädestä, jalasta ja kehon osasta ja kattaa 100% kehosta.

Huippuluokan kehonkoostumusvaaka on varustettu suosituilla Tanita Inner Scan -toiminnoilla, jotka antavat tarkan kuvan sisäisestä terveydestä. Lihasmassan, kehon rasvan ja vesitalouden lisäksi mittaa mm. luiden painon, viskeraalisen rasvan ja metabolisen iän. Viskeraalisen rasvan osuus, eli ne rasvavarastot, jotka eivät kerry ihon alle (subkutaaninen rasva), vaan etenkin vapaaseen vatsaonteloon (sisäelinrasva). Sairaalloisen korkeaa viskeraalisen rasvan arvoa, jonka syynä usein on vääränlainen ravinto ja liikunnan puute, pidetään vakavana terveysriskinä erityisesti sydänsairauksien ja aikuistyypin diabeteksen suhteen.

Metabolisen iän mittaus selvittää senhetkisen perusaineenvaihdunnan. Tämä arvo ilmoittaa, mitä ikätasoa käyttäjän keho vastaa. Oikeanlainen ruokavalio ja aktiivinen liikkuminen rakentaa lihaskudoksia, jotka polttavat enemmän kaloreja, ja tällöin metabolinen ikä laskee.

Miksi maksutta?

Herbalife on kansainvälinen hyvinvointialan yritys, jonka tuotteita myydään ainoastaan laajan, itsenäisistä Jäsenistä koostuvan verkoston kautta yli 90 maassa. Herbalife on sitoutunut kehittämään innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita, jotka perustuvat huippuluokan tutkimukseen, kehittämiseen ja valmistamiseen.

Tuotteita markkinoidaan mm. urheilusponsoroinnin kautta, mutta pääasiassa markkinointi kuuluu itsenäisten jäsenen työhön ja kulkee puskaradion kautta. Siksi luomme markkinointitilaisuuksia kuten kehonkoostumusmittaustilaisuuden, johon olet tervetullut ilman sitoumuksia. Toivomme, että käynti mittauksessa antaa sinulle arvokasta tietoa kehostasi ja positiivisen kokemuksen, jolloin voit suositella sitä myös tuttavapiirissäsi.

Ilmoittaudu mittaukseen tästä

 

Healthy Lifestyle