Johanna Tuhkanen

Puhelin 0442119293, email johannahenriikka.tuhkanen(at)gmail.com, Herbalife sivuni

Aloitin työskentelyn Herbalife Nutrition hyvinvointiohjaajana, jotta saan hoitaa lapseni itse kotona

Innostuin Herbalife tuotteista vuonna 2011, jolloin aloitin itse pudottamaan painoa. Esikoiseni oli tuolloin vuoden vanha ja olin väsynyt henkisesti ja fyysisesti. Ruokailuni oli pielessä, liikunta minimaalista ja paino nousukiidossa. Olin pettynyt itseeni ja halusin muutosta.

7.2011
heinäkuu 2011

Olin aiemmin pudottanut painoa terveyden kustannuksella, äitinä ymmärsin, että tällä kertaa en voisi toimia samoin. Selailin netissä eri vaihtoehtoja ja törmäsin Herbalife Nutrition tuotteisiin, joita muistan myös työkaverini käyttäneen hyvin tuloksin. Sain työkaveriltani tuotekuvaston ja sitä opiskeltuani ymmärsin, että Herbalife painonpudottajan ravitsemusratkaisu tukisi kokonaisvaltaisesti ruokailuani, ei pikakikkoja, ei kituuttamista. Herbalife ratkaisu sopisi minulle!

Aloitin Herbalife tuotteet painonpudotukseen suositellulla ravitsemus-ohjelmalla elokuussa 2011. Herbalife tuotteiden avulla sain helposti ateriarytmini säännölliseksi ja minulle vapautui aikaa pääaterian ja välipalojen hyvään suunnitteluun ja toteutukseen. Unohdin jo lähes koko painonpudotuksen, koska oloni oli heti kevyempi, vatsa ei turvottanut ja olin paljon virkeämpi. Aikaisemmin menin tyttären unirytmin mukaan päiväunille ja aikaisin illalla nukkumaan. Yhtäkkiä huomasin tekeväni koko talon hurjaa siivousoperaatiota vielä klo 23 illalla!

Ensimmäiset kymmenen painokiloa lähti mielestäni helposti, seuraavat viisi kiloa vaati lisää muutosta ruokailussa ja liikkumisessa. Nyt olen tavoitepainossani (normaalipainoinen) ja mikä parhainta, voin todella hyvin. Jatkan tuotekäyttöä ylläpitääkseni hyvää terveellistä ruokavaliota, hyvää painoa ja energistä arkea. Tavoitteeni on pysyä normaalipainoisena ja hyvinvoivana, erityisesti kiinnitän huomiota lihasmassan ja rasvamassan suhteeseen.

särkänniemi 054.JPG
kesäkuu 2013

Matkanvarrella olen viettänyt paljon aikaa Herbalife yhteisössä ja saanut sieltä hurjasti ystäviä ja arvokasta elämänoppia. Yhteisön ja ohjaajieni tuella olen löytänyt itsestäni positiivisemman, itseäni ja muita enemmän arvostavan ihmisen. Olen oivaltanut, että minulla on kaikki mahdollisuudet omissa käsissäni, kaikki on vain minusta itsestäni kiinni. Tavoitteeni on elää kiitollisena ja terveenä sekä ohjata mahdollisimman monta ihmistä tekemään samoin. Vaalin elämäni arvokkaita ihmissuhteita ja rakennan uusia. Uskon, että koskaan ei voi olla liian montaa ystävää. Onneni löytyy siitä tunteesta, että kuulun johonkin, niistä ihmisistä, jotka ovat ympärilläni ja siitä että voin tehdä jotain merkityksellistä.

Innostuin ohjaamaan muita pikkuhiljaa harrastuksenomaisesti

Ennen Jasminin avausta tein työtä kotoakäsin. Aloitin pienimuotoisesti kotikutsuilla 2012 ja painonpudotusryhmillä 2013. Elokuusta 2014 on oma tila mahdollistanut työtä laajemmin. Pitkään toimin osa-aikaisena yrittäjänä ja ”kokoaikaisena” äitinä. Tällä hetkellä olen päätoiminen yrittäjä.

Jasminilla tapaan ihmisiä henkilökohtaisesti ja ryhmissä. Ohjaan tekemään ravitsemus- ja elämäntapamuutoksia ja tuen tavoitteissa. Seurantaan kuuluu kehonkoostumusmittauksen ja ruokailun seuranta. Vedän myös hauskoja kasvohemmotteluhetkiä ja pidän edelleen kotikutsuja. Tapahtumissa pyrin olemaan esillä, jotta luokseni olisi helppo tulla. Minut voi kutsua myös työpaikoille ja muihin tilaisuuksiin.

Vuosia sitten en pitänyt liikunnasta, mutta sitten pikkuhiljaa  Fit Camp -liikunnan vetäminen on tullut hyvin mieleiseksi. Kun sitouduin vetämään Fit Camp liikuntaa, sitouduin liikkumaan säännöllisesti ja säännöllinen liikkuminen on tuonut hyviä tuloksia. Liikunta on nyt miellyttävää ja kehitys innostaa liikkumaan aina enemmän. Tällä hetkellä liikun 2-3 kertaa viikossa.

Ohjaan ja opetan myös uusia ihmisiä tekemään saman kuin itse olen tehnyt. Tarjoan upean tilan ja ohjauksen alkuun sellaiselle, joka haluaa harrastaa hyvinvoinnin parissa, tehdä lisätuloja tai rakentaa kestävää liiketoimintaa.

Osallistun säännöllisesti Herbalife kansallisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin, jotta saan tietoa ravitsemuksen ajankohtaisista asioista, kuulen menestyjiä ja saan työkaluja itseni kehittämiseen.

Matkaan…20160529_093134

Aloita siis matkasi kohti tavoitteitasi, tänään on hyvä päivä aloittaa!

Iloisin terveisin, Johanna

%d bloggaajaa tykkää tästä: