Irmeli

Kiitollisuus terveydestä kumpuaa sydämestäni!

Olen käyttänyt Herbalife -ravintoa terveellisen ruokailuni tukena reilut 7 vuotta. Kun muistelen elämääni ennen Herbalife Nutrition tuotteita, olin jojoilija. Laihdutin kaksi kertaa vuodessa. Keväällä paastosin ja syksyllä olin ananaskuurilla.  Huhhuh, olen siis pudottanut vuosien varrella melko paljon kiloja. En voinut hyvin, väsytti, hemoglobiini oli lähellä anemian rajaa ja suolisto kävi hitaalla.

Terveydenhoitaja ihmetteli mitä olen tehnyt…

Herbalife osana terveellistä ravitsemusta todellakin toimii kun kehon solut sitä joka päivä saavat. Sain tuloksia nopeasti kun aloitin. Nykyään väsymys ei ole päivittäinen seuralainen, sohva ei vedä puoleensa työpäivän jälkeen. Fyysinen kunto on hyvä ja energiaa riittää työhön ja vapaa aikaan. Hemoglobiini on korkeampi kuin koskaan ennen. Terveydenhoitaja ihmetteli mitä olen tehnyt kun kolesteroliarvot olivat laskeneet niin hyvälle tasolle. Suolisto voi hyvin, aineenvaihdunta on myös parempi.

Omista kokemuksista innostuneena haluan auttaa myös muita voimaan paremmin. Minusta tuli päätoiminen yrittäjä syksyllä 2018, pidän fysioterapiavastaanottoa ja toimin itsenäisenä Herbalife Nutrition Hyvinvointiohjaajana.

 

 

%d bloggers like this: