Herbalife Hyvinvointiohjaajaksi kouluttautuminen

Herbalife Suomen tapahtumakalenteri

KALENTERI 2017-18 päivitetty 20.3.17

Näin aloitat (C & D)

Sovi kahdenkeskinen tapaaminen ohjaajasi kanssa ja tehkää yhdessä suunnitelma tavoitteistasi ja kuinka sinne pääsee. Tutustu kaikessa rauhassa Jäsenpakkauksen materiaaleihin.

Ensi askeleet, oma tarina ja suosittelu

Työtavat ja työkaluja

Mikäli valitset C tai D polun on kaikki koulutuspäivät sinulle tärkeä sijoitus matkalla kohti tavoitteitasi. Tapahtumakalenterista näet koko vuoden tärkeimmät koulutuspäivät ja voit ajoissa varata niille aikaa kalenteristasi.

Aloita kouluttautuminen Alueellisella koulutuspäivällä

Alueelliset koulutuspäivät ovat kestoltaan yhden päivän mittaisia koulutuspäiviä. Siellä saat arvokasta tietoa tuotteista, yrityksestä ja kuulet paljon tarinoita ihmisiltä, jotka syövät Herbalife tuotteita ja tekevät Herbalife Hyvinvointiohjaajan työtä.

Tule sitten LDW Viikonloppuun (Leadership Developement Weekend)

LDW johtajuuskoulutusviikonloppuja on muutama vuoden aikana. Jos haluat Hyvinvointiohjaajan työstä pysyvän sivu- tai päätoimisen tulolähteen (D) on erityisen tärkeää päästä niistä aivan jokaiseen. Näissä koulutuksissa on aina vieraileva puhuja ulkomailta. Hän tai he ovat yleensä hyvin menenstyneitä ja jakavat menestystarinaansa ja onnistumisen takana olevaa filosofiaa kuulijoille.

Koulutusosuus on enemmän liiketoimintakoulutusta ja itsensäkehittämistä kuin alueellisessa koulutuksessa. Työpajat ovat tyypillisiä tapoja kouluttaa eri tasoilla työskenteliä jäseniä. Usein vieraana voi olla myös asiantuntijoita, kuten Herbalife lääkäreiltä, Talent urheilijoita, brändi ja some osaajia, sekä puhuja yhtiön puolesta Norjasta jne.

Iltajuhlat, Fit Camp treenit yms. ovat ihanaa ajanviettoa oman tiimin ja muiden Herbalife yhteisön jäsenten kanssa.

Meillä on niin upea yhtiö, että saamme koulutusviikonlopun hyvin pieneen nimelliseen hintaan. Hotelliyöpyminen on omakustanteinen, huone on kiva jakaa oman tiimin ihmisten kanssa.

Koulutusviikonloppu on koettava, sen jättämää tunnetta ei voi pukea sanoiksi.

Erikoiskoulutukset

Yhtiö palkitsee Jäseniään upeilla koulutuksilla ja lomilla. Tarkasta pätevöitymissäännöt koulutuksiin ja lomiin ohjaajasi (sponsorisi) kanssa.

World Team school

Active World Team School

EMEA Extravaganza

EMEA Herbalife Vacation

Promootiot

Herbalife yhtiö kannustaa Jäseniä tekemään säännöllistä työtä ja palkitsee onnistumisista. Promootiot ovat kannustimia, jotka pistävät sinut yrittämään ehkä hiukan enemmän, kannustavat sinua ryhtymään työhön omaksi eduksesi.

MAP (Member Activation Program)

Tämä promootio on kaikille jäsenille jotka ovat alle supervisor tason eli 25%-42% alennustasoilla. Lyhykäisyydessään promootio kannustaa jäsentä hankkimaan 5-7 asiakasta kuukaudessa, kolmena peräkkäisenä kuukautena. Ja hänen henkilökohtaiset volyymipisteet olisi tällöin 500vp+500vp+500vp.

Tämä työ johtaa hyvään asiakasvirtaan ja pysyviin asiakassuhteisiin (hyvä asiakas seuranta), sekä lähemmäs suurempia alennustasoja, jopa supervisoriksi.

Aktiivi Jäsenen etenemisohjelma -opas Active Member Brochure

Työväline seurantaan MAP Checklist