Herbalife aamiainen

7 syytä aloittaa päiväsi ravitsevalla aamiaisella

 

1. Polttoainetta kehollesi

Aloita päiväsi antamalla kehollesi sen tarvitsemat ravintoaineet! Energian lisäksi kehosi saa tasapainoisesta aamiaisesta ravinnollista potkua, sillä se sisältää kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita.

2. Painon hallintaan

Aamiaisen väliin jättäminen tai aamiainen, joka ei sisällä tärkeitä ravintoaineita, voi aiheuttaa sortumisen epäterveellisiin ja runsaskalorisiin valintoihin myöhemmin päivän aikana.

3. Kasvata ja ylläpidä lihasmassaa

Proteiini tukee lihasmassan ylläpitoa ja kasvua. Tämän vuoksi kehomme tulee saada proteiinia syömästämme ruuasta.

4. Terve iho

Kaunis iho saa alkunsa hyvästä ravitsemuksesta. Jos juot vettä ja syöt terveellisen aamiaisen, ihosi saa tärkeitä ravintoaineita.

5. Tehosta aineenvaihduntaasi

Terveellinen aamupala ja päivän mittaan nautitut pienet välipalat auttavat sinua jakamaan energian tasapainoisesti, jolloin kehosi voi saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

6. Energiaa aivoille

Parempi henkinen suorituskyky, keskittymiskyky ja mieliala ovat kolme hyvää syytä nauttia aamiainen. Jos et syö aamiaista, sinun voi olla vaikea keskittyä ja saatat olla ärtyisämpi ja väsyä helpommin.

7. Nosta energiatasoasi

Englannin kielen sana “breakfast” tarkoittaa yön aikana syntyvän paaston keskeyttämistä. Aamiainen auttaa sinua täyttämään energiavarastosi, joita kehosi on yön aikana käyttänyt solujen korjaamiseen ja uusiutumisen. Vitamiinit ja kivennäisaineet auttavat myös vähentämään uupumusta.

 

Lue lisää Herbalife kuvastosta

Kanssamme voit muuttaa aamiaistottumuksiasi!

Verkkovalmennus

Ravintoryhmät

Ota yhteyttä