Fit Camp liikunta

Vetäjinä itsenäiset Herbalife Nutrition Fit Camp valmentajat:

  • Johanna Tuhkanen p. 044 2119293
  • Irmeli Yli-Kokkila p. 050 4056520
  • Outi Lampinen

#fitcampnummela

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua aina mahdollisuuksien mukaan ulkoillen. Kesätreenit ovat käynnissä Kokkokallion ympäristön metsässä. Tapaamme Kaukoilantie 8 risteyksessä, josta lähdemme yhdessä liikkumaan. Lokakuussa alkaa sisäkausi.

Tiistaisin klo 18-19. (Sadesäällä Studio Ryhdin tiloissa)

5€/kerta tai 42€ 10 kertaa.

Ilmoittaudu whatsappissa

Aikataulumuutosket ovat mahdollisia. Noudatamme Studio Ryhdin hygieniakäytäntöjä.

Etätreenit

Poikkeustilanteen vuoksi järjestämme virtuaaliliikuntaa facebook ryhmässä livevideoiden välityksellä, tervetuloa mukaan maksutta. (kesätauko)

Mikä on Fit Camp?

Fit Camp on liikuntaa ja mukavaa yhdessä tekemistä. Treeneihin voi osallistua kaikki lähtötasosta riippumatta.

Liikuntaa

Haluamme, että liikunta Fit Camp treeneissä on hauskaa yhdessä tekemistä ja positiivista itsensä haastamista. Pyrimme tekemään liikkeitä, joita jokainen voi tehdä omatoimisesti myös kotona. Yhdistämme treeneissä aerobista ja lihaskuntoa kehittävää liikuntaa. Pääsääntöisesti teemme lihaskuntoa hyödyntäen kehonpainoa, joskus käytämme myös välineitä, kuten puntteja, kahvakuulaa tai vastuskuminauhaa. Keväästä syksyyn liikumme ulkona, huonolla kelillä ja pimeään aikaan sisällä.

Urheiluravitsemusta

Haluamme maksimoida liikunnan tulokset. Jokaisen treenin päälle nautimme palautumispirtelön. Palautumispirtelön teemme Herbalife Terveellisestä Ateria-jauheesta tai Herbalife Rebuild Strength palautumisjuomasta.

Tutustu myös

Tuloksia

Haluatko Fit Camp vetäjäksi?

%d bloggaajaa tykkää tästä: