Työtavat ja työkaluja

Työtapoja

Herbalife työ perustuu siihen että syöt niin paljon tuotteita, että saat tulosta. Ihmiset ympärilläsi huomaa tuloksen ja sitten voit kertoa siitä heille ja suositella tuotteita. On helpoin suositella niitä tuotteita, joita itse käytät. Sellaisia tuotteita, joista sinulla ei ole henkilökohtaista kokemusta joudut myymään toisten tarinoiden ja mainostekstien avulla. Pyri ainakin kokeilemaan kaikkia Herbalife tuotteita. Vaikka yksi tuote kerrallaan.

Käytä-näytä-kerro kirjanen

Kotikutsut

Fit Camp

Level 10

Painonhallintahaaste

Skin ihonhoitohetket

Työvälineitä

Kehonkoostumusmittauksessa: Tanita mittaustuloslomake

Hyvinvointiarviossa: Hyvinvointikysely

Asiakas hinnasto. Päivitettynä löytyy nopeimmin myherbalife.fi, Toimisto -> Asiakirjat ja säännöt-> Hinnastot-> Asiakastilauslomake: Asiakastilauslomake

Seuraa kalenterikuukauden aktiivisuuttasi: Liiketoiminta askeleet

Koulutus esityksiä

Brändi koulutus_Mervi_rauhala

Sosiaalinen media koulutus Maarit_Niemela

Facebook yhteisö

Olethan liittynyt Hyvinvointikeskus Jasmin yhteisö Facebookryhmään?

Tiedostoista löydät videoklipin “Tuotewebinaariäänitys”, jonka avulla saat lisää tietoa tuotteista. Kuvissa on tuotetarinoita ja seinällä keskustelua, vinkkejä ja kaikkea hyvinvointiin ja Jasminin toimintaan liittyen.

Jäsenenä saat kutsun myös TÄHTITIIMI, Itsenäiset Herbalifen Jäsenet Facebookryhmään. Ryhmä on tarkoitettu Sirja Arajuuren tiimin jäsenille ja siellä keskustellaan jäsenten ja tiimin asioista.