Kevään hyvinvointipäivä la 30.3

Kevään hyvinvointipäivän vieraanamme on Auli Malimaa ja päivän kantavana teemana onnellisuus.

Mikä on sinun tapasi olla onnellinen? 

Ihmiset voidaan jakaa yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin enneagrammin avulla. Jokaisella tyypillä on oma tapansa ajatella, tuntea ja toimia – ja olla onnellinen. Omaan tyyppiinsä tutustumalla huomaa, miten on rajoittanut itseään ja onnellisuuttaan, ja vapautuu luottamaan omiin vahvuuksiinsa ja mahdollisuuksiinsa. Tule tunnistamaan oma persoonallisuustyyppisi ja tapasi olla onnellinen!

Onnellisuusvalmentaja ja enneagrammiohjaaja Auli Malimaa uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.

Päivän aikana lisäämme onnellisuuden tunnetta myös liikkumalla tai vaihtoehtoisesti tekemällä itselle hemmottelevan kasvohoidon. Päivä päättyy rauhalliseen mieleen yhteisessä rentoutushetkessä.

Osallistuminen 10€ henkilö.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu 27.3 mennessä kutsujallesi tai tästä.

 

Kevään hyvinvointipäivä

Päivän järjestää itsenäiset Herbalife Hyvinvointiohjaajat.

Tervetuloa terveys teema-iltaan

Onko mielenkiintosi hyvinvointia, terveyttä ja ravitsemusta kohtaan juuri herännyt, tai oletko ehkä ollut pidempäänkin kiinnostunut aiheesta, muttet oikeen tiedä kuinka omalla kohdallasi pääsisit tekemään hyviä muutoksia?

Olemme päättäneet auttaa kaikkia tiedonjanoisia ja käytännön ratkaisuja etsiviä henkilöitä järjestämällä kevään aikana terveyden ja ravitsemuksen teema-iltoja maksutta. Saat kuulla mm. suoliston hyvinvoinnin edistämisestä, kehon nesteytyksen merkityksestä, sydämen ja aivojen terveydestä sekä pysyvästä painonhallinnasta.

Teema-iltojen tietosisältö on suunniteltu kansankieliseksi, niin että jokainen voi sen ymmärtää ja tehdä sen pohjalta muutoksia omassa arjessa. Tavoitteenamme on tukea nimenomaan käytännön tapojen muuttamista. Toivomme, että kuulijat saisivat mukaansa konsteja oman terveytensä hoitamiseen. Kerromme myös terveystavoitteita tukevista palveluistamme, sekä voimme esitellä jonkin teemaan sopivan Herbalife Nutrition tuotteen.

Seuraava teema-luento koskee sydämen ja aivojen terveyttä ja se järjestetään to 14.3 klo 19-20. Halutessasi voit aloittaa hyvinvointi-illan jo klo 18 tutustumalla Fit Camp liikuntaan (kevyt ohjelma).

Aivojen ja sydämen terveys teema-luento to 14.3 klo 19-20. Ilmoittaudu mukaan!

Onnistu pysyvässä painonhallinnassa. Osa 2. Kitudietti vai elämäntapa?

5/10 suomalaisesta tuntee itsensä ylipainoiseksi

Suomen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan yli puolet suomalaisista aikuisista on vähintään ylipainoisia (painoindeksi vähintään 25 kg/m2), ja joka viides voidaan luokitella lihavaksi (painoindeksi vähintään 30 kg/m2). Painon nousuun on useita syitä. Jalostettujen elintarvikkeiden ja pikaruuan käyttö on yleistynyt, kiireessä ei ehdi valmistamaan terveellistä ateriaa. Hyötyliikunnan määrä on vähentynyt ja elämäntyylistä on tullut istumista suosiva. Tiukat aikataulut ja ympäristön paineet lisäävät stressiä ja levonpuutetta.

4/10 suomalaisesta ei syö hyvää aamiaista

Heikko ravitsemus lisää terveysriskejä, kuten heikentää immuunijärjestelmää ja altistaa toistuville tulehduksille. Luusto ja lihaksisto heikkenee ja iho vanhenee ennenaikaisesti. Myös ylipainoinen voi olla aliravittu.Rainbow heart of fruits and vegetables

Terveydelle haitallisten tekijöiden vaikutusta voi torjua hyvällä ravitsemuksella. Kansainvälisten ravitsemussuositusten mukaan meidän tulisi saada päivän energiansaannista 30% proteiineista, 40% hiilihydraateista ja 30% hyvistä rasvoista. Kilokaloreiden laskua tärkeämpää on se kuinka hyvin nuo kalorit ravitsevat kehoa.

 • Proteiinit: soijasta, vähärasvaisesta lihasta ja kalasta saatavat proteiinit ovat tärkeitä, sillä ne ravitsevat kehoa ja suojaavat lihaksistoa.
 • Kuitu: hedelmistä, vihanneksista ja joistakin täysjyvätuotteista saatava kuitu auttaa suolistoa toimimaan tasapainoisesti.
 • Rasvat: merikalasta saatavat terveellisest rasvat voivat edistää ihon terveyttä ja sydänterveyttä.
 • Ainutlaatuisia kasviravintoaineita, vitamiineja ja mineraaleja on värikkäissä hedelmissä ja vihanneksissa. Ne suojaavat kehon tärkeimpien elinten terveyttä.

Painonpudottaminen ja diettiajattu, on perinteisimmillään kaloreiden rajoittamista, jolloin myös kehon tarvitsemien välttämättömien ravinteiden määrä rajoittuu. Terveellisempi vaihtoehto painonhallintaan on noudattaa hyvinvoinnin avaimia.

 1. Tasapainoinen ruokavalio
 2. Säännöllinen liikunta
 3. Riittävä vedensaanti
 4. Riittävä lepo

Aloita näin terveellisempi ja aktiivisempi elämäntapa

Healthy Lifestyle

 • Aseta tavoitteet
 • Teetä yksilöllinen hyvinvointiarvio
 • Tunnista tärkeimmät asiat, joihin sinun on keskityttävä, jotta saavutat hyvinvointitavoitteesi
 • Kysy neuvoja henkilökohtaiselta hyvinvointivalmentajaltasi
 • Tee suunnitelma ja sitoudu noudattamaan sitä
 • Suuntaa kohti terveellisempää tulevaisuutta hyödyntämällä hyvinvointivalmentajasi jatkuva tuki

Aloita HETI!

Liikuntahaaste alkaa 15.2.2018

Sitoudu säännölliseen liikuntaan ja elämäntapamuutoksen tekoon
8 viikon ohjelmassa.

Saat:

 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Kehonkoostumusmittaukset (alku-, puoliväli- ja loppu -mittaus)
 • Ravitsemusinfo x 2
 • Henkilökohtainen ohjaajan kanssa ravintosuunnitelma, tavoitekeskustelu ja loppuarviointi
 • Liikuntaa Fit Camp -aikataulun mukaan. Maanantaisin klo 16-17, tiistaisin klo 19-20 ja torstaisin klo 18-19. Liikunnan päälle palautumisjuoma ja kuulumisten vaihtoa.
 • Palkintoja menestymisestä.

  Haastemaksu 20€ ja liikunnat valintasi mukaan 5€/kerta, 24€/6 kertaa tai 44€/ 12 kertaa. (Mikäli et pääse joka kerta liikkumaan, voit käydä rästikerrat kevään aikana). Itsenäinen harjoittelu Jasminin tiloissa 5€/kerta.

  Haastetta vetää itsenäiset Herbalife Hyvinvointiohjaajat
  Lisätietoa ja maksuttomalle tutustumiskäynnille ja haasteeseen ilmoittautuinen tästä.

Facebookissa

Tartu liikunta -haasteeseen (2)

Let’s get healthy!

Jasminin tytöt.

Onnistu pysyvässä painonhallinnassa. Osa 1. Pudota painoa muuttamalla ravintotottumuksia

Painonpudotus ja ravitsemus 80%

Jo 10%:n painonpudotus on terveydelle merkittävä. Oli painonpudotustavoite mikä tahansa, ravitsemusmuutoksia tekemällä saa takuuvarmasti tuloksia. Kun tekee muutoksia pysyvän painonhallinnan ja terveyden näkökulmasta, on hyvä keskittyä ensisijaisesti mm. hyvään ateriarytmiin, riittävään proteiininsaantiin sekä riittävään nesteytykseen. Hyvä painonpudotustahti on noin puoli kiloa viikossa. Mikäli ylipainoa on runsaasti voi alkuun paino pudota hieman nopeamminkin. Nopeassa painonpudotuksessa on aina riskinä menettää tarpeettoman paljon lihasmassaa, ja iho ei ehdi uusiutua, jolloin se menettää kiinteyttä. Nopeasti pudotettu paino tulee usein myös nopeasti takaisin.

Painonpudotus ja liikunta 20%

Pitäisi vaan päästä liikkumaan enemmän, niin paino putoaisi, vai mitä? Ehkä ei sittenkään. Liikunnan lisääminen painonpudotustarkoituksessa saattaa olla ihan toimiva konsti, mikäli pudotettavaa painoa on vain muutama kilo, eikä ennestään liiku juurikaan. Liikunnan avulla paino putoaa kuitenkin hitaammin kuin ruokailumuutoksia tekemällä. Usein etenkin naisilla liikunta lisää ruokahalua ja kovan harjoittelun jälkeen alitajuisesti tai tietoisestikin palkitsee itseään syömällä usein hieman liikaa tai vääriä asioita.

Mikäli liikkuminen on jo aktiivista, on turha rasittaa kehoa liikkumalla aina vaan enemmän ja enemmän. Pelkkä liikunnalla painonpudottaminen johtaa usein turhautumiseen, sillä tulokset tulevat hitaasti ja riski lopettaa kesken kasvaa näinollen suureksi.

Liikunta tukee painonpudotusta kuitenkin yhdessä ruokailumuutosten rinnalla. Lihaskuntoharjoittelu auttaa lihasmassan säilymistä. Kun on saavuttanut painonpudotustavoitteensa, liikunta tukee painonhallintaa.

Asenne 100%

Painonpudotus ei onnistu mikäli vain puoliso, lapsi tai lääkäri tahtoo ja kannustaa siihen kovasti. Jokaisen on löydettävä tahto omasta itsestään, tehtävä päätös itse ja luotava omat tavoitteet. On tärkeää oivaltaa, että itsellä on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa omaan elämäänsä ja kaikki oikeudet nauttia siitä haluamallaan tavalla.

 

Painonpudotuksen haasteryhmä Hyvinvointikeskus Jasminilla

Painonpudotushaasteissamme keskitymme joka tapaamisella johonkin ravintoteemaan ja opetamme nimenomaan terveellistä ravitsemusta ilman kikkoja tai pikakonsteja. Oma hyvinvointiohjaaja auttaa rakentamaan yksilöllisen ruokailusuunnitelman ja antaa koko ryhmän ajan tärkeää tietoa ravinnosta.

Kannustamme terveellisiin ja aktiivisiin elämäntapoihin. Ryhmä on aikataulullisesti sijoitettu niin, että tapaamisen jälkeen voi jäädä suoraan maksuttomaan liikuntaryhmäämme, Fit Camppiin, liikkumaan. Fit Camp treeni tukee rasvanpolttoa,  lihasmassan ylläpitämistä ja kasvua, ja tukee näin painonpudottajaa tavoitteessaan.

Yhteisön tuki on voimavara oman motivaation ja sinnikkään muutostyön ylläpitämisessä. Ryhmässä onnistuminen voi olla helpompaa kuin yksin. Yhdessä opettelemme nauttimaan painonpudotusmatkasta ja elämäntapojen muuttamisen matkasta.

Ilmoittaudu ryhmään!

 • Ryhmä alkaa tiistaina 16.1.2018 klo 17:45
 • Tapaamiset joka ti klo 17:45-18:45.
 • Päätös 20.3
 • Hinta koostuu: 25€ haastekassa, 25€ osallistumismaksu ja 20€ tutustumispakkaus Herbalife ravintoa

 


Ilmoittautumalla lomakkeen kautta hyväksyt, että lähetämme sinulle jatkossa uutiskirjeitä, jotka voit milloin tahansa peruuttaa.

Syksyn uusi palvelu on tässä

Missiomme on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja kaikki palvelumme tähtää parempaan hyvinvointiin, niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin. Tämän syksyn uusi palvelu on noin tunnin mittainen tutustuminen oman kehosi nykytilaan. Saaat tietää paljon kehosi koostumuksesta ja mitä muutoksia sinun tulisi tehdä, mikäli toivot muutosta. Kuulet tilaisuudessa myös muista palveluistamme. Tilaisuus on täysin maksuton, eikä sisällä jatkovelvoitteita.

Hyvinvointikartoitus flaikku (1)

Onko nyt sinun aika muuttaa elintapoja?

Arki on alkanut ja kesälomat takanapäin. Ehkä nyt olisi hyvä aika panostaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen, ja niin vaikuttaa oman syksyn ja talven kulkuun. Painonpudotushaasteessa pääset mukaan ryhmään , jossa on hieno ryhmähenki ja kannustava ilmapiiri. Jokainen hyväksytään sellaisena kuin hän on, ja kannustetaan kohti omia tavoitteita.J773_17373332_IG_GoalSetting_Motival_904

Ryhmään osallistuminen maksaa 70€ ja sillä saat kahdeksan viikon ajan viikottaiset tapaamiset, kehonkoostumusmittauksen alussa, keskivaiheilla ja lopussa. Voit saada uusia ystäviä ja mahdollisuuden uuteen elämäntapaan. Pääset myös tutustumaan Herbalife ravintoon kolmen päivän ajan pelkällä osallistumismaksulla.

J778_TTYS_GS_IG_502_v2

Haastekassassa on tällähetkellä 350€. Potti jaetaan ryhmän päätteeksi kolmelle eniten muutosta tehneelle henkilölle. Aika kiva porkkana, tekemällä muutoksia omassa elämässä ja kehossa, voi voittaa vielä rahaa! Haluaisitko sinä kasvattaa pottia? Kutsu ystäväsi mukaan. Jokaisen osallistujan maksusta osa laitetaan haastekassaan. Ryhmässä voi aloittaa tiistaina 29.8.2017. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai puhelimitse.

Edellisien ryhmien tuloksia voit lukea täältä

Tervetuloa mukaan!

Synttärikemut torstaina 17.8.2017 klo 17-20

Hyvinvointikeskus Jasmin täyttää elokuussa 3 vuotta!

Juhlan kunniaksi järjestämme Suomi 100 teemaa ajatellen ”Kaikki Liikkuu” Fit Camp treenin torstaina 17.8.2017.

Synttärikemut alkaa klo 17

 • saat tietoa syksyn ohjelmasta ja joit ilmoittautua mukaan
 • Kaikki ilmoittautuneet pääsevät maksuttomaan kehonkoostumusmittaukseen
 • osallistu arvontaan, jossa voit voittaa upeita tuotepalkintoja

Klo 18-19 Fit Camp ulkotreeni.

Kohotamme sykettä ja teemme koko kehon lihaskuntoharjoituksia kehon omalla painolla. Hyvällä fiiliksellä, jokainen omalla tasollaan.

Kun tuot ystävän ensi kertaa Fit Camp treeniin mukaasi liikkumaan, saatte molemmat lahjaksi loppukuun maksuttoman Fit Camp treenin palautusjuomineen!!! (Ei koske Herbalife jäseniä)

Klo 19 palaamme sisätiloihin venyttelemään ja nauttimaan maistiaisia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan, niin pääset maksutta mittauksiin ja saat maistiaisia liikunnan päätteeksi. Voit ilmoittautua suoraan omalla ohjaajallesi, mikäli sinulla on jo ohjaaja Jasminilla. Voit myös ilmoittautua

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lifestyle Wednesday 28.6.17 klo 18-20

”Pidä huolta kehostasi, se on ainoa keho, jossa elät koko elämäsi”.
Jim Rohnin ajatukseen viitaten vietämme iltaa hyvinvointiamme ajatellen. Joskus on hyvä pysähtyä ja pohtia, mitä voisit vielä tehdä jotta voisit mahdollisimman hyvin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on monen osatekijän summa. Illan aikana paneudumme kehonhuoltoon, parempaan ravitsemukseen ja ajatusten voimaan.

KEHON LIIKE: Kevyt liikunta saa kehosi hereille. Kehonhuolto on tärkeä osa liikuntasuorituksesta palautumisessa, se ylläpitää lihasten kimmoisuutta ja nivelten liikkuvuutta. Tämä osa harjoitusta saattaa kuitenkin unohtua tai jäädä liian vähälle. Nautimme siis yhdessä rentouttavasta venyttelyhetkestä.IMG_1495282487868.jpg
KEHON RAVITSEMINEN: Hyvinvointia edistävän ruokavalion pääpiirteet. Miten Herbalife ravitsemustuotteita voi käyttää oman ravitsemuksen tukena. Jos et ole vielä kokeillut, sinulla on mahdollisuus aloittaa kolmen päivän tutustuminen tuotteisiin.


ASENNE: Ilta päättyy syventymällä ajatuksiin. Kohtaavatko ajatuksesi ja unelmasi? Kerromme ajatuksen voimasta.FB_IMG_1497863852914
Iltaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Sovi iltaan osallistumisesta vaikka ystävän kanssa ja ilmoittaudu heti!

Hinta 5€ sisältää ohjelman lisäksi välipalaa ja terveellisen ateriasmoothien. Illan järjestää itsenäiset Herbalifen jäsenet.

Ilmoittaudu omalle ohjaajallesi. Tervetulleeksi sinut toivottaa Hyvinvointikeskus Jasminin tytöt, Irmeli, Johanna ja Sirja.