Tervetuloa terveys teema-iltaan

Onko mielenkiintosi hyvinvointia, terveyttä ja ravitsemusta kohtaan juuri herännyt, tai oletko ehkä ollut pidempäänkin kiinnostunut aiheesta, muttet oikeen tiedä kuinka omalla kohdallasi pääsisit tekemään hyviä muutoksia?

Olemme päättäneet auttaa kaikkia tiedonjanoisia ja käytännön ratkaisuja etsiviä henkilöitä järjestämällä kevään aikana terveyden ja ravitsemuksen teema-iltoja maksutta. Saat kuulla mm. suoliston hyvinvoinnin edistämisestä, kehon nesteytyksen merkityksestä, sydämen ja aivojen terveydestä sekä pysyvästä painonhallinnasta.

Teema-iltojen tietosisältö on suunniteltu kansankieliseksi, niin että jokainen voi sen ymmärtää ja tehdä sen pohjalta muutoksia omassa arjessa. Tavoitteenamme on tukea nimenomaan käytännön tapojen muuttamista. Toivomme, että kuulijat saisivat mukaansa konsteja oman terveytensä hoitamiseen. Kerromme myös terveystavoitteita tukevista palveluistamme, sekä voimme esitellä jonkin teemaan sopivan Herbalife Nutrition tuotteen.

Seuraava teema-luento koskee sydämen ja aivojen terveyttä ja se järjestetään to 14.3 klo 19-20. Halutessasi voit aloittaa hyvinvointi-illan jo klo 18 tutustumalla Fit Camp liikuntaan (kevyt ohjelma).

Aivojen ja sydämen terveys teema-luento to 14.3 klo 19-20. Ilmoittaudu mukaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: