Onko nyt sinun aika muuttaa elintapoja?

Arki on alkanut ja kesälomat takanapäin. Ehkä nyt olisi hyvä aika panostaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen, ja niin vaikuttaa oman syksyn ja talven kulkuun. Painonpudotushaasteessa pääset mukaan ryhmään , jossa on hieno ryhmähenki ja kannustava ilmapiiri. Jokainen hyväksytään sellaisena kuin hän on, ja kannustetaan kohti omia tavoitteita.J773_17373332_IG_GoalSetting_Motival_904

Ryhmään osallistuminen maksaa 70€ ja sillä saat kahdeksan viikon ajan viikottaiset tapaamiset, kehonkoostumusmittauksen alussa, keskivaiheilla ja lopussa. Voit saada uusia ystäviä ja mahdollisuuden uuteen elämäntapaan. Pääset myös tutustumaan Herbalife ravintoon kolmen päivän ajan pelkällä osallistumismaksulla.

J778_TTYS_GS_IG_502_v2

Haastekassassa on tällähetkellä 350€. Potti jaetaan ryhmän päätteeksi kolmelle eniten muutosta tehneelle henkilölle. Aika kiva porkkana, tekemällä muutoksia omassa elämässä ja kehossa, voi voittaa vielä rahaa! Haluaisitko sinä kasvattaa pottia? Kutsu ystäväsi mukaan. Jokaisen osallistujan maksusta osa laitetaan haastekassaan. Ryhmässä voi aloittaa tiistaina 29.8.2017. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai puhelimitse.

Edellisien ryhmien tuloksia voit lukea täältä

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: