Onko nyt sinun aika muuttaa elintapoja?

Arki on alkanut ja kesälomat takanapäin. Ehkä nyt olisi hyvä aika panostaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen, ja niin vaikuttaa oman syksyn ja talven kulkuun. Painonpudotushaasteessa pääset mukaan ryhmään , jossa on hieno ryhmähenki ja kannustava ilmapiiri. Jokainen hyväksytään sellaisena kuin hän on, ja kannustetaan kohti omia tavoitteita.J773_17373332_IG_GoalSetting_Motival_904

Ryhmään osallistuminen maksaa 70€ ja sillä saat kahdeksan viikon ajan viikottaiset tapaamiset, kehonkoostumusmittauksen alussa, keskivaiheilla ja lopussa. Voit saada uusia ystäviä ja mahdollisuuden uuteen elämäntapaan. Pääset myös tutustumaan Herbalife ravintoon kolmen päivän ajan pelkällä osallistumismaksulla.

J778_TTYS_GS_IG_502_v2

Haastekassassa on tällähetkellä 350€. Potti jaetaan ryhmän päätteeksi kolmelle eniten muutosta tehneelle henkilölle. Aika kiva porkkana, tekemällä muutoksia omassa elämässä ja kehossa, voi voittaa vielä rahaa! Haluaisitko sinä kasvattaa pottia? Kutsu ystäväsi mukaan. Jokaisen osallistujan maksusta osa laitetaan haastekassaan. Ryhmässä voi aloittaa tiistaina 29.8.2017. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai puhelimitse.

Edellisien ryhmien tuloksia voit lukea täältä

Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: