Lifestyle Wednesday 28.6.17 klo 18-20

“Pidä huolta kehostasi, se on ainoa keho, jossa elät koko elämäsi”.
Jim Rohnin ajatukseen viitaten vietämme iltaa hyvinvointiamme ajatellen. Joskus on hyvä pysähtyä ja pohtia, mitä voisit vielä tehdä jotta voisit mahdollisimman hyvin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on monen osatekijän summa. Illan aikana paneudumme kehonhuoltoon, parempaan ravitsemukseen ja ajatusten voimaan.

KEHON LIIKE: Kevyt liikunta saa kehosi hereille. Kehonhuolto on tärkeä osa liikuntasuorituksesta palautumisessa, se ylläpitää lihasten kimmoisuutta ja nivelten liikkuvuutta. Tämä osa harjoitusta saattaa kuitenkin unohtua tai jäädä liian vähälle. Nautimme siis yhdessä rentouttavasta venyttelyhetkestä.IMG_1495282487868.jpg
KEHON RAVITSEMINEN: Hyvinvointia edistävän ruokavalion pääpiirteet. Miten Herbalife ravitsemustuotteita voi käyttää oman ravitsemuksen tukena. Jos et ole vielä kokeillut, sinulla on mahdollisuus aloittaa kolmen päivän tutustuminen tuotteisiin.


ASENNE: Ilta päättyy syventymällä ajatuksiin. Kohtaavatko ajatuksesi ja unelmasi? Kerromme ajatuksen voimasta.FB_IMG_1497863852914
Iltaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Sovi iltaan osallistumisesta vaikka ystävän kanssa ja ilmoittaudu heti!

Hinta 5€ sisältää ohjelman lisäksi välipalaa ja terveellisen ateriasmoothien. Illan järjestää itsenäiset Herbalifen jäsenet.

Ilmoittaudu omalle ohjaajallesi. Tervetulleeksi sinut toivottaa Hyvinvointikeskus Jasminin tytöt, Irmeli, Johanna ja Sirja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: