Kevään ensimmäiset ryhmät pyörähtävät käyntiin

Miten ihanaa, uusi vuosi! Tammikuussa on hyvä hetki pysähtyä, miettiä hetki omia hyvinvointitavoitteita, olisiko jotain petrattavaa, ja sitten toimeen. Hyvinvointiohjaajina valmennamme asiakkaitamme henkilökohtaisesti omien tavoitteiden ja aikataulujen mukaan ympäri vuoden. Tammikuussa otamme vastaan vielä uusia valmennettavia.

Nyt on paras aika lähteä mukaan ryhmään!

WLC Resolutions Campaign_PlanToSucceed_FI

Painonpudotushaasteryhmämme käynnistyy jo ti 10.1, jotta kaikki joulun aikaan päätöksensä tehneet pääsevät pian alkuun. Ryhmä kestää maaliskuun alkuun saakka. Maaliskuussa heti perään alkaa kevätryhmä. Jos olet myöhästynyt alusta, kysy kuitenkin rohkeasti mahdollisuuttasi päästä mukaan myös kesken kauden. Ilmoittautua kannattaa heti, päätä heti ja ota yhteyttä heti. Et ehdi pyörtää tärkeää päätöstä tehdä muutosta hyvinvointisi parhaaksi. Odotamme jo innoissamme mitä tuloksia tammikuun ryhmä saa aikaan. Viime ryhmän kärkikolmikko pääsi eroon 13 kg rasvaa 10 viikon haasteen aikana, vaikka matkan varrella oli joulu ja uusi vuosi!

Tammikuun Fit Camp on täynnä. Varaa siis pian paikkasi helmikuun Fit Camp treeniin. Helmikuussa aloitamme viikolla 6. Iltojen valostuessa, keväämmällä, pääsemme myös ulos treenaamaan. Silloin ryhmän koko voi olla suurempikin. 20160312_104234-1

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaamme. Tule osaksi aktiiviseen, terveellistä elämäntapaa tukevaan yhteisöön, etkä luisu enää vanhoihin huonoihin tapoihin. Saatat huomata ensi vuonna tammikuussa, ettei korjausliikkeitä tarvita, paluu arkeen sulattaa joulun poikkeukset.

Terkuin Johanna, Irmeli ja Sirja2015 HL-TriLeaf Nutrition-HZ IHM LOCK-UP Blk_368-OUTLINES_FI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: