Tiedätkö veren kolesteroliarvosi?

 

Mitä kolesteroli on?

Kaikki kolesteroli ei ole haitallista

Useimmat tietävät kolesterolin olevan vaaraksi terveydelle, mutta tiedätkö sinä, mitä kolesteroli on? Kolesteroli on maksan valmistamaa rasvaista ainetta ja sitä esiintyy myös ruoissa kuten lihassa, maitotuotteissa ja kananmunissa. Kolesteroli on tärkeä tekijä myös solujen muodostumisessa, sekä D-vitamiinin, hormonien ja sapen valmistuksessa. Korkea veren kolesteroli voi aiheuttaa sydänkohtauksen, aivohalvauksen sekä ateroskleroosiin ja muihin sydänsairauksiin sairastumisen riskin. Siksi on hyvin tärkeää pitää kolesteroliarvot kohdallaan. Herbalifen terveellisiin ja aktiivisiin elämäntapoihin keskittyvä filosofia voi auttaa sinua

Mistä tiedän onko minulla korkea kolesteroli

Korkea kolesteroli ei aiheuta selviä oireita, joten ainoa keino selvittää, ovatko kolesteroliarvosi liian korkeat, on käydä lääkärin vastaanotolla. Elämäntapojasi tarkastelemalla voimme kuitenkin saada käsityksen kolesterolitilanteestasi.

Maailman terveysjärjestön raportin arvion mukaan yli 60 % sydän- ja verisuonisairauksista kehittyneissä maissa johtuu kolesteroliarvoista, jotka ylittävät optimaalisen arvon, 3,8 mmol/l.

Haluatko tehdä muutoksen?

Joskus yksinkertaiset muutokset ovat kaikkein tehokkaimpia. Tämä koskee myös kolesteroliarvojen hallintaa. Vaikka et voikaan vaikuttaa tiettyihin riskitekijöihin, kuten esimerkiksi suvussa esiintyviin sairauksiin, voit silti tehdä jotakin korkean kolesterolin ehkäisemiseksi ja arvojesi säilyttämiseksi suositeltujen raja-arvojen sisällä. Oletko valmis tekemään muutoksen? Näistä voit aloittaa: puhdista ruokavaliosi, lähde liikkeelle ja lopeta tupakointi. Tutustu myös beetaglukaaneihin!

Muutoksessa tukenasi on Herbalife-ohjaajasi. Autamme sinua puhdistamaan ruokavaliotasi henkilökohtaisissa tapaamisissa tai ryhmävalmennuksessa. Treeniporukassamme voit liikkua kaksi kertaa viikossa.

Varaa ensimmäinen tapaaminen jo tänään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: