Hemmottelua puutarhakutsuilla

Kesä on ihanaa aikaa rentoutua ystävien kesken. Mikä sen mukavampaa kuin kaunis aurinkoinen Suomen kesä, pientä raikasta syötävää ja kuplivaa juomaa, ja kaikesta siitä nauttia yhdessä ystävän kanssa. Jos haluat lisätä kuvaan vielä kasvohemmottelua, me 20150816_192705 (1)voimme auttaa.

Kutsu ystävät kotiisi, puutarhaasi, mökille tai Hyvinvointikeskus Jasminille, ja valmistautukaa nauttimaan kasvojen perusteellisesta puhdistuksesta, kuten ihanasta kasvoja silottavasta Marjakuorintavoiteesta ja raikkaasta puhdistavasta Minttusavinaamiosta. Alkumaljana kohotamme terveelliset drinkit ja tarjolle valmistamme maistuvaa smoothieta. Kasvohoidon päätämme Herbalife Skin sarjan yleellisillä kosteustuotteilla.

Tilaisuudessa saat itse käyttää tuotteita ja saat vinkkejä hyvään kasvohoitotapaan. Varaa Herbalife Skin ihonhoitokutsusi pikimmiten!

Yhteystiedot

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: