Hemmottelua puutarhakutsuilla

Kesä on ihanaa aikaa rentoutua ystävien kesken. Mikä sen mukavampaa kuin kaunis aurinkoinen Suomen kesä, pientä raikasta syötävää ja kuplivaa juomaa, ja kaikesta siitä nauttia yhdessä ystävän kanssa. Jos haluat lisätä kuvaan vielä kasvohemmottelua, me 20150816_192705 (1)voimme auttaa.

Kutsu ystävät kotiisi, puutarhaasi, mökille tai Hyvinvointikeskus Jasminille, ja valmistautukaa nauttimaan kasvojen perusteellisesta puhdistuksesta, kuten ihanasta kasvoja silottavasta Marjakuorintavoiteesta ja raikkaasta puhdistavasta Minttusavinaamiosta. Alkumaljana kohotamme terveelliset drinkit ja tarjolle valmistamme maistuvaa smoothieta. Kasvohoidon päätämme Herbalife Skin sarjan yleellisillä kosteustuotteilla.

Tilaisuudessa saat itse käyttää tuotteita ja saat vinkkejä hyvään kasvohoitotapaan. Varaa Herbalife Skin ihonhoitokutsusi pikimmiten!

Yhteystiedot

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: