Muista äitiä!

J3117 HL SkinCareParty MyH3 620x350px_FIÄitienpäivä lähestyy. Antaisitko tänä keväänä äidille lahjaksi aikaasi ja mukavaa ajanvietettä? Iloinen hetki Hyvinvointikeskus Jasminilla äidin kanssa syntyy ihonhoidon parissa. Saat ohjausta hyvään kasvohoitotapaan ja saat tutustua kasvipohjaiseen Skin ihonhoitosarjaan. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja jokainen äiti saa lahjan!

Toimi siis näin; varaa henkilökohtainen aika sinulle ja äidillesi kasvohemmotteluhetkeen, tai varaa paikat ryhmätilaisuudesta tiistai-iltana 10.5  (ensimmäiset 10 hlö mahtuu). Osallistumismaksu vain 5€/henkilö.skin faktakuva

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: