Muista äitiä!

J3117 HL SkinCareParty MyH3 620x350px_FIÄitienpäivä lähestyy. Antaisitko tänä keväänä äidille lahjaksi aikaasi ja mukavaa ajanvietettä? Iloinen hetki Hyvinvointikeskus Jasminilla äidin kanssa syntyy ihonhoidon parissa. Saat ohjausta hyvään kasvohoitotapaan ja saat tutustua kasvipohjaiseen Skin ihonhoitosarjaan. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja jokainen äiti saa lahjan!

Toimi siis näin; varaa henkilökohtainen aika sinulle ja äidillesi kasvohemmotteluhetkeen, tai varaa paikat ryhmätilaisuudesta tiistai-iltana 10.5  (ensimmäiset 10 hlö mahtuu). Osallistumismaksu vain 5€/henkilö.skin faktakuva

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: