Hyvinvointikeskus Jasmin

 

Avajaiset 2014

Hyvinvointikeskus Jasmin on avattu Nummelan Veikkoinkorvessa elokuussa 2014. Keskuksella toimii Itsenäisiä Herbalife Jäseniä. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä syömään terveellisemmin, voimaan paremmin ja liikkumaan enemmän. Toimintamme keskiössä on henkilökohtaiset ja ryhmätapaamiset muutokseen panostavien asiakkaiden kanssa.

Suosittelemme Herbalife tuotteita

Terveellisten elämäntapojen noudattaminen on helpompaa Herbalife tuotteiden avulla. Olemme itse käyttäneet tuotteita jo vuosia osana terveellistä ruokavaliota. Tuotteet sopivat painonpudotukseen tai lisäämiseen, urheilun tueksi, kehonmuokkaamiseen, terveelliseksi aamiaiseksi (tai muuksi puuttuvaksi ateriaksi), tueksi uupuneelle tai kiireiselle… Lisää tuotteista ja terveellisistä elämäntavoista voit lukea herbalife.fi.

”Teamwork is dreamwork”

Olemme itsenäisiä yrittäjiä, mutta työskentelemme tiiminä. Järjestämme yhteisössämme mm. ravitsemus- ja liiketoimintakoulutuksia. Haluatko mukaan tiimiin? Aloita vaikka harrastaen, jatka osa-aikaisena yrittäjänä… Mitä Sinä haluat elämältäsi? Sovi tapaaminen, niin kerromme lisää.

”You cannot change your destination overnight, but you can change your direction overnight”

-Jim Rohn

Otamme ilolla vastaan Sinut, tervetuloa! – Johanna, Irmeli ja Sirja!

%d bloggaajaa tykkää tästä: